• TRENGER DIN BÅT
    REPARASJON?

    VI HJELPER GJERNE

  • TRENGER DU EN ENKEL BÅT TIL SOMMERTURER PÅ VANNET?

NYHETER

Båtlagring 2019/2020 er allerede godt i gang. Ta kontakt med oss dersom du ønsker lagring av din båt i tørre og tempererte lokaler.

27.08.2019

Nye Viking og Kimple har nylig ankommet vårt lager. Ta gjerne turen innom dersom du er interessert i disse.

09.05.2019

Vi lagerfører Parma UniveralFender. Materialet, skummet thermoplastisk polyurethane, er helt unikt når det kommer til fleksibilitet og ikke minst styrke. At materialet er skummet, samt profilens hulrom, gjør Parma UniversalFender ekstra støtabsorberende.Den legger seg pent rundt hjørner og små radiuser, noe som gjør den ekstra universell. Materialets brukstemperatur beveger seg fra -40°C til +80°C og er UV-stabilisert. Parma UniversalFender er derfor godt egnet i alle miljøer..

14.05.2019

Siddis Plast AS har produsert verdens første resirkulerte glassfiberbåt sammen med Ecofiber Recycling AS . Les mer om dette i Båtliv.no

30.05.2018

OM SIDDIS PLAST AS

Siddis Plast AS ble startet av Torbjørn Olsen i 1971 på Sola. Fra starten av produserte og solgte Siddis Plast AS landstedsbåter som Siddis Trippel III, Unik 450, Siddis 430, Siddis Mini, m. fl. Med utgangspunkt i butikk i Hillevåg og motorverksted i Sandnes flyttet Siddis Plast AS til Lervigsveien 40 i østre bydel i Stavanger på slutten av 1980-tallet.

I lokalene til Tinnfabrikken vokste Siddis Plast AS seg større, etter å ha slått sammen verksted, båtutstyrsbutikk og båtutstilling. Etter 20 år i Tinnfabrikken sine lokaler var det på tide å utvide igjen. Målet om å bli værende i østre bydel ble oppfylt da noen av de gamle lokalene til Norway Seafood ble ledige. Etter noen år i østre bydel måtte vi igjen finne oss nye og større lokaler og endte opp i Breiflåtveien 15 på Mariero.

Hans Rune Kristoffersen er eier og daglig leder i Siddis Plast AS.